Kapsalon Leuven

Ontdek Mauro's Hairdressers Leuven

Ontdek ons kapsalon in Leuven! Mauros is een echte kappersfamilie die zich over 3 locaties bevinden Lubbeek,Kessel-lo en Leuven met deze teams streven dan ook naar een warm ontvangst in een huiselijke sfeer waar iedereen zich even kan ontspannen. Voor zijn kappersbeurt Mauro’s Hairdressers staan voor u klaar van maandag tot zaterdag en zoals altijd ben je welkom met en ZONDER AFSPRAAK.

Openingsuren

*Ma – Vrij

09u – 18u

Zaterdag

08u – 17u

Zondag

Gesloten

* Van maandag tot Zaterdag  met en zonder afspraak

Afspraak maken bij ons Kapsalon in Leuven?

Heeft u geen tijd om te wachten en wenst u een vlotte knipbeurt?

Van maandag t.e.m. zaterdag werken onze kappers in Leuven zowel MET afspraak als ZONDER afspraak.

 

Mauro’s Hairdressers is een gevestigde waarde in Leuven en omstreken. Hier wordt er immers nog écht naar je geluisterd. Naar je haarwensen, maar ook naar je verhalen & ideeën. Je kan bij ons thuis komen en genieten van een verzorging. Onze kappers in Leuven knippen zowel dames als heren. Dankzij ons team van 4 kappers zijn er geen lange wachttijden voor je afspraak. Een afspraak maken kan je makkelijk online op ieder moment van de dag.

We kijken er al naar uit je te verwelkomen!

Kwaliteitsgarantie

Komt u thuis na een bezoek aan ons Kapsalon in Leuven en bent u niet helemaal tevreden over uw nieuwe kapsel? Wil u het net iets korter?

Geniet dan van onze 14 dagen kwaliteitsgarantie. U mag binnen de 14 dagen terugkomen naar ons Leuvense kapsalon om zo uw kapsel helemaal naar wens te knippen, geheel kosteloos.

We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek.

Mauro’s Hairdressers Leuven

Adres Kapsalon Leuven:
Brusselsestraat 142, 3010 Leuven

Tel: 016/20.30.96
Mail: info@mauros.be

kapsalon Leuven

Tarieven Kapsalon Leuven

Kapsalon Leuven: ontdek hier onze tarieven.

Benieuwd naar meer prijzen? Bekijk hier ook onze kapsalon richtprijzen.

Heren

 • Basic tondeuse€ 13,00
 • Basic men€ 28,00
 • Premium men€ 30,00
 • Luxury men€ 38,00

Dames

 • Quick women€ 34,50
 • Basic women€ 43,50
 • Premium women€ 48,50
 • Luxury women€ 64,00

Kinderen & Studenten

 • Kids 1-3j.€ 15
 • Jongens 4-11j.€ 23
 • Meisjes 4-11j.€ 25
 • Student10% korting

Vaakgestelde vragen

Enkele vaakgestelde vragen aan onze Leuvense kappers. Heb je een andere vraag? Contacteer ons!

Nee, je hoeft in Leuven geen afspraak te maken. Je ook gewoon binnenspringen. Wil je het wachten vermijden? Boek dan een afspraak via onze online agenda. Soms kan het wel zijn dat we tijdelijk even uitsluitend werken op afspraak tijdens uitzonderlijke drukke periodes. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden. 

Je kan je parkeren in de Tessenstraat in Leuven, indien er plaats is (betalend).

Ja, in het kapsalon in leuven kan je betalen met de kaart. We raden het zelfs aan!

Zeker. We hebben enkele toppers op voorraad die je kan kopen ter plaatse. Vraag advies aan ons Leuvens kappersteam!

Team Mauro's Kapsalon Leuven

Het kappersteam van Mauro's Hairdressers. 3 Vestigingen, 15 ervaren kappers, 16 jaar. Bij Mauro’s wordt u niet alleen snel en efficiënt geholpen maar ook steeds ontvangen met een glimlach door ons professioneel team van kappers. We heten je van harte welkom in ons Kapsalon in Leuven!
 • Thalisa

  Thalisa

  ik ben Thalisa. Bij mij kan je terecht voor balayages (Natural effect) , mooie beachwaves, pixie kapsels , heren fade . Voor de perfecte festivalstyling ben je ook bij mij aan het juiste adres.
 • Clio

  Clio

  Hey ik ben Clio Mij vind je in Mauro's in Kessel-lo. Ik ben een all-round kapster. Met veel enthousiasme en energie zal ik er alles aan doen om je een TOP kapsel te geven! . Kom dus zeker eens langs, ik sta paraat!
 • Kris

  Kris

  Hoi ik ben Kris en ben al 8 jaar lid van het Mauro’s team. En salonverantwoordelijke in Mauro’s Lubbeek Ik ben het vadertje van de jonge garde. Ik doe alles graag als ik maar klanten kan mooi maken. Mijn specialiteiten zijn coupkes knippen baarden trimmen en wie houdt van krullen kan zeker een langs komen voor een permanent
 • Debby

  Debby

  Hoi, ik ben Debby en werk ondertussen 8 jaar bij Mauro’s Hairdressers. Ik word gelukkig als klanten gelukkig naar buiten gaan. Dit door een nieuw kapsel, mooie kleur en toffe babbel tijdens de dienst. Ik hou van natuurlijke kleurtechnieken & een mooie styling.
 • Lies

  Lies

  Hé! Met Lies(je) hier. Ik ben een erg vriendelijke en gepassioneerd kapster Bij mij kan je terecht voor zowel heren als damessnitten met extra passie voor de styling.
 • Sandra

  Sandra

  Hey! Ik ben Sandra, de salonverantwoordelijke van Mauro’s Hairdressers Leuven. Ik ben al 15 jaar lid van de Mauro’s Family! Je kan bij mij terecht voor alle diensten. Een prachtige balayage, toffe herensnit of damessnit. Ik zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt en dit altijd met een oprechte glimlach

Feedback van klanten over ons Kapsalon in Leuven

Zijn wij volgens jou het beste kapsalon in Leuven? Laat het ons weten! Lees hieronder de feedback voor onze kappers in Leuven.

Welkom bij Mauro’s Hairdressers te Leuven

We staan voor u klaar van maandag tot zaterdag en zoals altijd ben je welkom in ons kapsalon in Leuven met afspraak, maar ook zonder afspraak. Graag eens onze andere vestigingen verkennen? Bekijk ons kapsalon in Kessel-Lo of ons kapsalon in Lubbeek.

Beste klant,

Omwille van de huidige situatie zien we dat veel klanten er de voorkeur aan geven om op afspraak te komen. (Begrijpelijk!)

Onze kapper die normaal klanten zonder afspraak verder helpt, heeft daardoor minder werk en wordt eveneens voor afspraken ingeschakeld. Dit wilt zeggen dat je mogelijks langer moet wachten dan normaal als je zonder afspraak langskomt. Onze excuses hiervoor!

PS: zeker zijn dat je direct wordt geholpen? Je kan tot 15 minuten op voorhand nog je afspraak boeken ;).

Stay safe en tot snel!
Mauro’s Hairdressers

Maak een afspraak

Beste klant,

Omwille van de huidige situatie zien we dat veel klanten er de voorkeur aan geven om op afspraak te komen. (Begrijpelijk!)

Onze kapper die normaal klanten zonder afspraak verder helpt, heeft daardoor minder werk en wordt eveneens voor afspraken ingeschakeld.

Dit wilt zeggen dat je mogelijks langer moet wachten dan normaal als je zonder afspraak langskomt. Onze excuses hiervoor!

PS: zeker zijn dat je direct wordt geholpen? Je kan tot 15 minuten op voorhand nog je afspraak boeken ;).

Stay safe en tot snel! 

Mauro’s Hairdressers