fbpx

Kapsalon Lubbeek

Ontdek Mauro's Hairdressers Lubbeek

Ontdek ons kapsalon in Lubbeek! Mauros is een echte kappersfamilie die zich over 3 locaties bevinden Lubbeek, Kessel-lo en Leuven met deze teams streven dan ook naar een warm ontvangst in een huiselijke sfeer waar iedereen zich even kan ontspannen. Voor zijn kappersbeurt Mauro’s Hairdressers staan voor u klaar van maandag tot zaterdag en zoals altijd ben je welkom op afspraak.

Openingsuren

*Ma – Vrij

09u – 18u

Zaterdag

08u – 17u

Zondag

Gesloten

* Van maandag tot Zaterdag op afspraak

Afspraak maken in Lubbeek?

Heeft u geen tijd om te wachten en wenst u een vlotte knipbeurt?

Mauro’s Lubbeek:

Adres Kapsalon Lubbeek:
Staatsbaan 49, 3210 Lubbeek

Tel: 016/62.44.06

Mail: info@mauros.be

Kwaliteitsgarantie

Komt u thuis na een bezoek aan ons Kapsalon in Lubbeek en bent u niet helemaal tevreden over uw nieuwe kapsel?

Wil u het net iets korter? Geniet dan van onze 14 dagen kwaliteitsgarantie. U mag binnen de 14 dagen terugkomen naar ons kapsalon in Lubbeek om zo uw kapsel helemaal naar wens te knippen, geheel kosteloos.

We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek.

Kapsalon Lubbeek Tarieven

Ontdek hieronder onze tarieven of spring binnen in ons Kapsalon in Lubbeek.

Heren

 • Basic tondeuse€ 18,00
 • Basic men€ 31,00
 • Premium men€ 33,00
 • Luxury men€ 39,50

Dames

 • Quick women€ 36,00
 • Basic women€ 50,50
 • Premium women€ 59,00
 • Luxury women€ 68,00

Kinderen & Studenten

 • Kids 1-3j.€ 19,00
 • Jongens 4-11j.€ 26,00
 • Meisjes 4-11j.€ 29,00
 • Student10% korting

Team Mauro's Kapsalon Lubbeek

Het kappersteam van Mauro's Hairdressers. 3 Vestigingen, 15 ervaren kappers, 16 jaar. Bij Mauro’s wordt u niet alleen snel en efficiënt geholpen maar ook steeds ontvangen met een glimlach door ons professioneel team van kappers. We heten je van harte welkom in ons Kapsalon in Lubbeek!
 • Clio

  Clio

  Hey ik ben Clio Mij vind je in Mauro's in Kessel-lo. Ik ben een all-round kapster. Met veel enthousiasme en energie zal ik er alles aan doen om je een TOP kapsel te geven! . Kom dus zeker eens langs, ik sta paraat!
 • Debby

  Debby

  Hoi, ik ben Debby en werk ondertussen 8 jaar bij Mauro’s Hairdressers. Ik word gelukkig als klanten gelukkig naar buiten gaan. Dit door een nieuw kapsel, mooie kleur en toffe babbel tijdens de dienst. Ik hou van natuurlijke kleurtechnieken & een mooie styling.
 • Lies

  Lies

  Hé! Met Lies(je) hier. Ik ben een erg vriendelijke en gepassioneerd kapster Bij mij kan je terecht voor zowel heren als damessnitten met extra passie voor de styling.
 • Thalisa

  Thalisa

  ik ben Thalisa. Bij mij kan je terecht voor balayages (Natural effect) , mooie beachwaves, pixie kapsels , heren fade . Voor de perfecte festivalstyling ben je ook bij mij aan het juiste adres.
 • Sandra

  Sandra

  Hey! Ik ben Sandra, de salonverantwoordelijke van Mauro’s Hairdressers Leuven. Ik ben al 15 jaar lid van de Mauro’s Family! Je kan bij mij terecht voor alle diensten. Een prachtige balayage, toffe herensnit of damessnit. Ik zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt en dit altijd met een oprechte glimlach
 • Kris

  Kris

  Hoi ik ben Kris en ben al 8 jaar lid van het Mauro’s team. En salonverantwoordelijke in Mauro’s Lubbeek Ik ben het vadertje van de jonge garde. Ik doe alles graag als ik maar klanten kan mooi maken. Mijn specialiteiten zijn coupkes knippen baarden trimmen en wie houdt van krullen kan zeker een langs komen voor een permanent

Feedback van klanten over ons kapsalon in Lubbeek

Neem het niet van ons aan maar van onze klanten. Lees hieronder de feedback voor onze kappers in Lubbeek!
Hilde Schotte
Hilde Schotte
09:53 26 Mar 24
Altijd al heel tevreden, van alle kappers die er mijn haar deden in het verleden. Vandaag Hanife. Echt verwend bij de wasbeurt, heel zorgvuldig geknipt en supervriendelijk. Topkapsalon en prima prijs/kwaliteit!
Thomas Henry
Thomas Henry
12:51 25 Aug 23
Great location, convenient parking, impeccable cleanliness and a very friendly staff 🙂 Ask for Sissi, she'll take great care of your capillary needs with a shining smile free of charge!
Jasmine
Jasmine
18:29 15 Dec 22
Ik heb mn lange paardenstaart gedag gezegd en ben voor het eerst kort gegaan, ben hierbij supergoed geholpen geweest! De kapster had zelf ook ervaring met van lang haar naar veel korter gaan en was heel vriendelijk. Ze heeft er echt iets moois van gemaakt. Ik ben heel blij met het eindresultaat! (Mijn moeder iets minder die gaat nog even moeten wennen 😉 )
NTH 76
NTH 76
17:59 16 Nov 22
Heel kindvriendelijk
Linda Six
Linda Six
17:58 08 Nov 22
Heel vriendelijk en goede kapster, zeker voor herhaling vatbaar
Margot Vrebos
Margot Vrebos
06:28 09 Oct 22
Super blij met het resultaat! Last minut nog kunnen helpen met het knippen en brushen van mijn haar met een glimlach en een leuke babbel! Dank u Mauro!
Nick Coenen
Nick Coenen
05:28 15 Jul 22
Top service!
Marc Nijs
Marc Nijs
15:46 10 Jul 22
Vriendelijk.
Inge Alen
Inge Alen
09:04 24 Jun 22
Heel goede en snelle service. Vriendelijk personeel
Carina Debruyn
Carina Debruyn
17:05 10 Feb 22
👍👍
Nick Meeus
Nick Meeus
18:09 28 Jun 21
Vriendelijke en (ik spreek voor mannen) snelle service!
Christine Temperville
Christine Temperville
04:01 27 May 21
Heel tevreden van, weer mooi bij geknipt zodat men krullen weer mooier zijn
Dani van Riet
Dani van Riet
12:35 15 May 21
Vriendelijke personeel, genoeg parkeerplaats, makkelijk te bereiken en correcte /duidelijk prijzen.
Sofie R
Sofie R
18:54 18 Mar 21
Degelijk kapsalon, vriendelijke medewerkers. Ik ben tevreden.
fierens joel
fierens joel
11:23 16 Mar 21
Al enkele jaren vaste klant bij Mauro'sWat ik belangrijk vind...Altijd snel geholpenAltijd fresh & clean en presentabel voor mijn klantenbezoeken :)Wat ik goed vind...Ze weten daar zeer goed met wat ze bezig zijn en dat kan je niet van elk salon zeggen
Auke Braem
Auke Braem
16:06 26 Jan 21
Ik heb eindelijk het gevoel dat een kapper met geduld luistert naar wat ik graag wil. Ik was op mijn gemak en dat doet veel. Mijn haar werd niet door de zaakvoerder geknipt, maar deze kwam geregeld kijken of alles wel in orde was. Met grote zorg, ik kom zeker terug ! 🧡
Ward Massart
Ward Massart
15:11 10 Sep 20
Mijn haar werd goed geknipt, en doordat je moet reserveren is het nooit te druk, een aanrader.
Andries
Andries
21:57 29 Jan 20
Nice salon, very friendly staff and also really good work
Pieter Lemmens
Pieter Lemmens
13:51 03 Aug 19
Professionele kapper ,z'n geld echt waard. Zeer vriendelijke mensen.
Ingrid Gijbels
Ingrid Gijbels
11:41 23 Nov 23
goede begeleiding in kleurkeuze, fijne ruimte, parking vooraan. zeker eens proberen!
Jan Seré
Jan Seré
09:10 27 Nov 19
Op een weekdag ben je hier snel geholpen.
Ilona nijs
Ilona nijs
14:19 26 Apr 24
Het eerste bezoek aan de kapper viel tegen helaas, maar we werden gecontacteerd door het salon met excuses, en het aanbod om dit recht te zetten. Ik ben blij dat we hierop ingegaan zijn. Kapper Kris was heel vriendelijk en behulpzaam, en gaf mijn zoontje het kapsel dat we wensten. Bedankt hiervoor!
Ruben Laenens
Ruben Laenens
17:33 05 Jan 24
OK maar aan de dure kant.
Tania Janssens
Tania Janssens
05:47 16 Jun 21
Goede kapsters maar schandalig duur, ik betaalde 209 euro voor knippen en meches
Christine Loncart
Christine Loncart
18:06 06 Aug 19
Les prix sont fort élevés par rapport à un petit coiffeur. Le monsieur qui nous a reçus a fait du bon travail, mais ça n'est pas toujours le cas, en fonction du coiffeur/ de la coiffeuse sur lequel/laquelle on tombe. Une oreille entaillée l'an dernier, au cours d'une coupe.
Sander Doggen
Sander Doggen
09:11 15 Jun 24
Bij Kris altijd goed geholpen geweest. laatste 3 keer was het iemand anders die mijn haar telkens slecht knipte.
Chris Verhoeven
Chris Verhoeven
23:26 13 Mar 24
Mijn bezoek aan de kapper gisteren was een ware ramp. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik ben altijd bijzonder tevreden over de vaste medewerkers. Toevallig kwam ik gisteren terecht bij iemand die îk nog niet kende en nieuw was. Ik ben vriendelijk gebleven maat zag dat het fout liep. Mijn haar is op vele plaatsen zo kort ( een paar milimeter nog maar)dat ik de de eerstvolgende maanden niet naar de kapper hoef. Gelüig is een van de vaste medewerkers even komen helpen . Maar het eindresultaat is verschrikkelijk. Ik blijf zeker naar Mauro gaan maar kijk nu wel uit door wie îk mijn haar laat doen .
Sven Logist
Sven Logist
06:21 09 Mar 24
2 keer geweest en heel goed geknipt door het vadertje van de zaak alsook toffe babbel. Voor mijn derde afspraak belde ik en had een arrogante zaakvoerder aan de lijn.
Frederik De Becker
Frederik De Becker
20:18 06 Dec 23
Mij zien ze hier nooit meer, ik kwam er altijd heel graag, maar werd er de laatste twee keer geknipt door een mevrouw. Toen ik thuis kwam zei mijn vriendin, wat is er met uw haar gebeurd! Kijk maar naar het resultaat. Echt schandalig! En daar betaal je dan zo veel voor.
Marleen Francen
Marleen Francen
12:07 13 Apr 23
Goede kapper, maar kijk je afspraak gemaakt via pc goed na. Deze klopte niet en ondanks dat ik de verificatie (gekregen via email) van beide afspraken kon laten zien in het salon, was men onvriendelijk en zei men dat men slechts een van beide kon uitvoeren. De man zei dat ze er niet waren ' om met hun kl... te laten spelen' waarop we besloten hebben om te zaak te verlaten. Het mogen goede kappers zijn, maar hun boekingssysteem en hun houding trekt op niets. Spijtig want ze zijn enkele trouwe klanten ermee kwijt.
Laetitia Van Buyten
Laetitia Van Buyten
11:18 04 Mar 23
Misleidende website. Er staat dat je terecht kan zonder afspraak. Dat bleek niet het geval. Ik kwam binnen rond 12u (geopend tot 17u) en kreeg de boodschap dat het niet meer zou lukken. Er zat zelfs niemand te wachten.
Valentin Dekoninck
Valentin Dekoninck
03:11 08 Dec 22
Niet goed gedaan!
Volgende beoordelingenjs_loader

Welkom bij Mauro’s Hairdressers te Lubbeek

 

We staan voor u klaar van maandag tot zaterdag en zoals altijd ben je welkom in ons kapsalon in Lubbeek op afspraak. Graag eens onze andere vestigingen verkennen? Bekijk ons kapsalon in Kessel-Lo of ons kapsalon in Leuven.