fbpx

Mauro’s Lubbeek Feedback

Mauro's Lubbeek

Hilde Schotte
Hilde Schotte
09:53 26 Mar 24
Altijd al heel tevreden, van alle kappers die er mijn haar deden in het verleden. Vandaag Hanife. Echt verwend bij de wasbeurt, heel zorgvuldig geknipt en supervriendelijk. Topkapsalon en prima prijs/kwaliteit!
Thomas Henry
Thomas Henry
12:51 25 Aug 23
Great location, convenient parking, impeccable cleanliness and a very friendly staff 🙂 Ask for Sissi, she'll take great care of your capillary needs with a shining smile free of charge!
Jasmine
Jasmine
18:29 15 Dec 22
Ik heb mn lange paardenstaart gedag gezegd en ben voor het eerst kort gegaan, ben hierbij supergoed geholpen geweest! De kapster had zelf ook ervaring met van lang haar naar veel korter gaan en was heel vriendelijk. Ze heeft er echt iets moois van gemaakt. Ik ben heel blij met het eindresultaat! (Mijn moeder iets minder die gaat nog even moeten wennen 😉 )
NTH 76
NTH 76
17:59 16 Nov 22
Heel kindvriendelijk
Linda Six
Linda Six
17:58 08 Nov 22
Heel vriendelijk en goede kapster, zeker voor herhaling vatbaar
Margot Vrebos
Margot Vrebos
06:28 09 Oct 22
Super blij met het resultaat! Last minut nog kunnen helpen met het knippen en brushen van mijn haar met een glimlach en een leuke babbel! Dank u Mauro!
Nick Coenen
Nick Coenen
05:28 15 Jul 22
Top service!
Marc Nijs
Marc Nijs
15:46 10 Jul 22
Vriendelijk.
Inge Alen
Inge Alen
09:04 24 Jun 22
Heel goede en snelle service. Vriendelijk personeel
Carina Debruyn
Carina Debruyn
17:05 10 Feb 22
👍👍
Nick Meeus
Nick Meeus
18:09 28 Jun 21
Vriendelijke en (ik spreek voor mannen) snelle service!
Christine Temperville
Christine Temperville
04:01 27 May 21
Heel tevreden van, weer mooi bij geknipt zodat men krullen weer mooier zijn
Dani van Riet
Dani van Riet
12:35 15 May 21
Vriendelijke personeel, genoeg parkeerplaats, makkelijk te bereiken en correcte /duidelijk prijzen.
Sofie R
Sofie R
18:54 18 Mar 21
Degelijk kapsalon, vriendelijke medewerkers. Ik ben tevreden.
fierens joel
fierens joel
11:23 16 Mar 21
Al enkele jaren vaste klant bij Mauro'sWat ik belangrijk vind...Altijd snel geholpenAltijd fresh & clean en presentabel voor mijn klantenbezoeken :)Wat ik goed vind...Ze weten daar zeer goed met wat ze bezig zijn en dat kan je niet van elk salon zeggen
Auke Braem
Auke Braem
16:06 26 Jan 21
Ik heb eindelijk het gevoel dat een kapper met geduld luistert naar wat ik graag wil. Ik was op mijn gemak en dat doet veel. Mijn haar werd niet door de zaakvoerder geknipt, maar deze kwam geregeld kijken of alles wel in orde was. Met grote zorg, ik kom zeker terug ! 🧡
Ward Massart
Ward Massart
15:11 10 Sep 20
Mijn haar werd goed geknipt, en doordat je moet reserveren is het nooit te druk, een aanrader.
Andries
Andries
21:57 29 Jan 20
Nice salon, very friendly staff and also really good work
Pieter Lemmens
Pieter Lemmens
13:51 03 Aug 19
Professionele kapper ,z'n geld echt waard. Zeer vriendelijke mensen.
Ingrid Gijbels
Ingrid Gijbels
11:41 23 Nov 23
goede begeleiding in kleurkeuze, fijne ruimte, parking vooraan. zeker eens proberen!
Jan Seré
Jan Seré
09:10 27 Nov 19
Op een weekdag ben je hier snel geholpen.
Ilona nijs
Ilona nijs
14:19 26 Apr 24
Het eerste bezoek aan de kapper viel tegen helaas, maar we werden gecontacteerd door het salon met excuses, en het aanbod om dit recht te zetten. Ik ben blij dat we hierop ingegaan zijn. Kapper Kris was heel vriendelijk en behulpzaam, en gaf mijn zoontje het kapsel dat we wensten. Bedankt hiervoor!
Ruben Laenens
Ruben Laenens
17:33 05 Jan 24
OK maar aan de dure kant.
Tania Janssens
Tania Janssens
05:47 16 Jun 21
Goede kapsters maar schandalig duur, ik betaalde 209 euro voor knippen en meches
Christine Loncart
Christine Loncart
18:06 06 Aug 19
Les prix sont fort élevés par rapport à un petit coiffeur. Le monsieur qui nous a reçus a fait du bon travail, mais ça n'est pas toujours le cas, en fonction du coiffeur/ de la coiffeuse sur lequel/laquelle on tombe. Une oreille entaillée l'an dernier, au cours d'une coupe.
Sander Doggen
Sander Doggen
09:11 15 Jun 24
Bij Kris altijd goed geholpen geweest. laatste 3 keer was het iemand anders die mijn haar telkens slecht knipte.
Chris Verhoeven
Chris Verhoeven
23:26 13 Mar 24
Mijn bezoek aan de kapper gisteren was een ware ramp. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik ben altijd bijzonder tevreden over de vaste medewerkers. Toevallig kwam ik gisteren terecht bij iemand die îk nog niet kende en nieuw was. Ik ben vriendelijk gebleven maat zag dat het fout liep. Mijn haar is op vele plaatsen zo kort ( een paar milimeter nog maar)dat ik de de eerstvolgende maanden niet naar de kapper hoef. Gelüig is een van de vaste medewerkers even komen helpen . Maar het eindresultaat is verschrikkelijk. Ik blijf zeker naar Mauro gaan maar kijk nu wel uit door wie îk mijn haar laat doen .
Sven Logist
Sven Logist
06:21 09 Mar 24
2 keer geweest en heel goed geknipt door het vadertje van de zaak alsook toffe babbel. Voor mijn derde afspraak belde ik en had een arrogante zaakvoerder aan de lijn.
Frederik De Becker
Frederik De Becker
20:18 06 Dec 23
Mij zien ze hier nooit meer, ik kwam er altijd heel graag, maar werd er de laatste twee keer geknipt door een mevrouw. Toen ik thuis kwam zei mijn vriendin, wat is er met uw haar gebeurd! Kijk maar naar het resultaat. Echt schandalig! En daar betaal je dan zo veel voor.
Marleen Francen
Marleen Francen
12:07 13 Apr 23
Goede kapper, maar kijk je afspraak gemaakt via pc goed na. Deze klopte niet en ondanks dat ik de verificatie (gekregen via email) van beide afspraken kon laten zien in het salon, was men onvriendelijk en zei men dat men slechts een van beide kon uitvoeren. De man zei dat ze er niet waren ' om met hun kl... te laten spelen' waarop we besloten hebben om te zaak te verlaten. Het mogen goede kappers zijn, maar hun boekingssysteem en hun houding trekt op niets. Spijtig want ze zijn enkele trouwe klanten ermee kwijt.
Laetitia Van Buyten
Laetitia Van Buyten
11:18 04 Mar 23
Misleidende website. Er staat dat je terecht kan zonder afspraak. Dat bleek niet het geval. Ik kwam binnen rond 12u (geopend tot 17u) en kreeg de boodschap dat het niet meer zou lukken. Er zat zelfs niemand te wachten.
Valentin Dekoninck
Valentin Dekoninck
03:11 08 Dec 22
Niet goed gedaan!
Volgende beoordelingenjs_loader