fbpx

Over ons

Wie we Zijn

Mauros is een echte kappersfamilie die zich over 3 locaties bevinden: Lubbeek, Kessel-lo en Leuven. Deze teams streven dan ook naar een warm ontvangst in een huiselijke sfeer waar iedereen zich even kan ontspannen voor zijn kappersbeurt. Mauro’s Lubbeek, Kessel-lo en Leuven staan voor u klaar van maandag tot zaterdag en zoals altijd ben je welkom met en ZONDER AFSPRAAK.

Wie we Zijn?

Mauro’s hairdressers is een echte kappers familie.

Een kapsalon waar iedereen welkom is en zich even kan ontspannen.

Bij Mauro’s wordt u niet alleen snel en efficiënt geholpen maar ook steeds ontvangen met een glimlach door ons professioneel team van kappers.

Voor wie? Iedereen is welkom bij ons, van jong tot oud! We zorgen voor een top service en een kleine extra voor de allerkleinste.

U kan onze salons vinden:

Afspraak?

Heeft u geen tijd om te wachten en wenst u een vlotte knipbeurt? Spring dan even binnen in één van onze salons wanneer het u past.

Of boek een afspraak op ons online-afsprakensysteem.

Van maandag t.e.m. zaterdag werken we zowel MET als ZONDER afspraak.

Merken

Schwarzkopf professionele Mauro’s Hairdressers en Everline 

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf professional is ons vast kappersmerk. Een toonaangevend merk in de kapperswereld dat u haar laat schitteren.

Mauro’s Hairdressers producten

Daarnaast hebben wij ook ons eigen gamma haarproducten van Mauro’s Hairdressers in ons aanbod.

 • Onze haarproducten zijn ontworpen uit passie voor het haar.
 • En biedt de fijnste styling lijn die zorgt voor superieure prestatie, langdurig resultaat en geschikt voor iedereen.
 • En worden geproduceerd in België

Everline

Everline  is een exclusief merk dat wij aanbieden. Zo bieden we een zuurstofkuur aan. Dit is een verzorgingskuur om de hoofdhuid te herstellen.

De Everline zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je hoofdhuid een hydraterende en voedende boost krijgt, waardoor je haargroei en kwaliteit verbetert.

Bovendien is deze behandeling geschikt voor mensen met overgevoelige huid, haaruitval, vettige hoofdhuid of eczeem.

Kwaliteitsgarantie!

Komt u thuis en bent u niet helemaal tevreden over uw nieuwe kapsel?

Wil u het net iets korter? Geniet dan van onze 14 dagen kwaliteitsgarantie. U mag binnen de 14 dagen terugkomen om zo uw kapsel helemaal naar wens te knippen geheel kosteloos

We kijken alvast uit naar uw volgend bezoek.

0
Locaties
0
Kappers
0
Jaar

Ons Team

 • Kris

  Kris

  Hoi ik ben Kris en ben al 8 jaar lid van het Mauro’s team. En salonverantwoordelijke in Mauro’s Lubbeek Ik ben het vadertje van de jonge garde. Ik doe alles graag als ik maar klanten kan mooi maken. Mijn specialiteiten zijn coupkes knippen baarden trimmen en wie houdt van krullen kan zeker een langs komen voor een permanent
 • Lies

  Lies

  Hé! Met Lies(je) hier. Ik ben een erg vriendelijke en gepassioneerd kapster Bij mij kan je terecht voor zowel heren als damessnitten met extra passie voor de styling.
 • Thalisa

  Thalisa

  ik ben Thalisa. Bij mij kan je terecht voor balayages (Natural effect) , mooie beachwaves, pixie kapsels , heren fade . Voor de perfecte festivalstyling ben je ook bij mij aan het juiste adres.
 • Debby

  Debby

  Hoi, ik ben Debby en werk ondertussen 8 jaar bij Mauro’s Hairdressers. Ik word gelukkig als klanten gelukkig naar buiten gaan. Dit door een nieuw kapsel, mooie kleur en toffe babbel tijdens de dienst. Ik hou van natuurlijke kleurtechnieken & een mooie styling.
 • Sandra

  Sandra

  Hey! Ik ben Sandra, de salonverantwoordelijke van Mauro’s Hairdressers Leuven. Ik ben al 15 jaar lid van de Mauro’s Family! Je kan bij mij terecht voor alle diensten. Een prachtige balayage, toffe herensnit of damessnit. Ik zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt en dit altijd met een oprechte glimlach
 • Clio

  Clio

  Hey ik ben Clio Mij vind je in Mauro's in Kessel-lo. Ik ben een all-round kapster. Met veel enthousiasme en energie zal ik er alles aan doen om je een TOP kapsel te geven! . Kom dus zeker eens langs, ik sta paraat!

Mauro's Hairdressers in de pers