fbpx

Blog

Zuurstofbehandeling: geef je haar en huid weer leven!

Voor een verfrissende oxygen behandeling moet u bij Mauro’s Hairdressers zijn, provincie Vlaams Brabant zijn.

Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord met al hun expertise. U bent hier in goede handen en wordt steeds op een discrete manier geholpen. Na een bezoek aan ons haarsalon in Kessel-lo of Lubbeek  kunt u door een oxygen behandeling weer vol zelfvertrouwen genieten van een stralende haardos.

Een speciale oxygen behandeling in Vlaams-Brabant

U kunt bij ons haarspecialisten uit Kessel-lo en Lubbeek nu ook terecht voor een oxygen behandeling. Wij hebben de mogelijkheid om u een O2 zuurstofbehandeling met een speciaal toestel aan te bieden. Deze zuurstofbehandeling is een oplossing of verbetering voor allerlei problemen, zoals:

  • Haaruitval
  • Gevoelige hoofdhuid
  • Allergieën en irritaties zoals bijvoorbeeld Psoriasis en Alopecia
  • Roos en schilfers
  • Fijn, futloos of vet haar en een vette hoofdhuid
  • Verdund haar wegens chemische behandelingen, bijvoorbeeld chemotherapie
  • Droge hoofdhuid en anti-aging behandeling

Tijdens deze oxygen behandeling in ons haarsalon in Kessel-lo en Lubbeek gebruiken wij aangepaste producten van Becare in combinatie met zuurstof. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit zuurstof dus dit heeft een zeer doeltreffende werking!

Als u graag meer wilt weten of deze oxygen behandeling, dan zijn onze medewerkers steeds bereid u hierover vrijblijvend meer uitleg te geven. De oxygen behandeling wordt in zes beurten toegepast die wekelijks na elkaar in ons salon in Kessel-lo en Lubbeek plaatsvinden. Het is ook mogelijk om de zuurstofbehandeling twee keer per week en dus drie weken na elkaar door te laten gaan.

Maak een afspraak voor een zuurstofbehandeling

Wilt u een oxygen behandeling doen spring gerust even binnen in  één van onze salon of direct maakt u graag meteen een afspraak? Neem dan contact op met één van onze salons door te bellen, of stuur een berichtje. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Deze artikels kunnen je ook interesseren:

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *